Рівненський облавтодор обклеїли образливими плакатами, а біля входу поклали інвентар (ФОТО, ВІДЕО)

2293 0

Ми у соцмережах:

Рівненський облавтодор обклеїли образливими плакатами, а біля входу поклали інвентар (ФОТО, ВІДЕО)

Активісти"АвтоЄвроСили" зібралися під стінами Рівненського облавтодору з вимогою звільнити начальника підприємства Володимира Квачука.

Організація заявила, що участь у пікеті візьме близько 500 членів "АвтоЄвроСили" з різних регіонів України. Проте наразі на вулиці Пластовий, де офіс облавтодору, лише кілька десятків активістів.

Пікетувальники принесли під стіни підприємства бочку, сміттярки, пробиті шини, поломані деталі автомобілів і навіть мітлу, щоб слухати, чим ремонтують працівники облавтодору рівненські дороги і до чого це призводить.

Стіни будівлі обклеїли образливими плакатами зі звинуваченням керівника облавтодору у крадіжках бюджетних грошей. Зокрема, активісти не розуміють, як "чотири подзьобаних асфальтових латки коштує 16 тис.грн".

Активісти вимагають звільнення Володимира Квачука та керівників ДЕД. З такою ж вимогою підуть до керівництва ОДА.

Руслан Левчик, керівник рівненської "АвтоЄвроСили" зазначив, що якщо протягом десяти днів влада не відреагує на вимогу, активісти діятимуть радикально - перекриватимуть траси.

За словами п.Левчика, облавтодорівці замість того, щоб нормально ремонтувати вибоїни, поливають їх емульсією.

На посаді, додав активіст, має бути інша людина. Свого претендента, каже, організація не має.

До речі, у травні "АвтоЄвроСила" пікетувала обласну раду з вимогою звільнити пана Квачука та директора Служби автомобільних доріг у Рівненській області Петра Удовиченка. На запитання, чому активісти змінили свої вимоги і просять лише про звільнення Квачука, Руслан Левчик зазначив, що депутати вирішили залишити Удовиченка на посаді і їм, мовляв, видніше.

Також додав, що досі не звільнено працівника облавтодору Майданця, який побив активісту організації телефон. Мовляв, Квачук його покриває.

Володимира Квачука в офісі не виявилося.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також