Рівненський бізнесмен обкрадав армію – правоохоронці

17948 0

Ми у соцмережах:

Рівненський бізнесмен обкрадав армію – правоохоронці

Бізнесмен з Рівного організував бізнес із продажу гуманітарної допомоги.

 Як повідомляє поліція, той ще літом почав привозити гуманітарну допомогу із закордону. Йдеться про захисні шоломи для військових, захисні окуляри та броньовані плити до бронежилетів.

До свого бізнесу той долучив й інших осіб. Дійшло до того, що «бізнесмени», не ховаючись, рекламували свій товар в Інтернеті. Все це спорядження мали безкоштовно отримати ЗСУ.

Слідчі провели 14 обшуків. Було вилучено військове спорядження, грошові кошти, вогнепальну, холодну зброю, набої та інші речові докази, які мають суттєве значення у справі.

Прокуратура Рівненщини уточнює, що ділки настільки знахабніли, що уклали контракт із постачання броньованих плит одній з місцевих громад. Підозрювані продали для добровольчого формування цієї громади плит на 650 тисяч гривень.

Двом рівнянам слідчі повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 201-2, ч.2 ст. 28 ч.2 ст. 263 КК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За скоєне підозрюваним може загрожувати позбавленням волі на строк до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також