Аудитори передали правоохоронцям на Рівненщині матеріали 8 ревізій і перевірок закупівель

1101 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Упродовж січня-березня фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області року забезпечили відшкодування втрат ресурсів на 8,9 млн гривень.

Правоохоронним органам передано матеріали 8 ревізій і перевірок закупівель. За результатами контрольних заходів складено 14 протоколів про адміністративні правопорушення. До дисциплінарної відповідальності притягнуто 7 посадових осіб. Пред’явлено 1 позов до суду зобов’язального характеру. Матеріали 8 контрольних заходів, з урахуванням переданих у минулому році, долучено до матеріалів кримінальних проваджень.

Спеціалістами управління проведено моніторинг 81 процедури закупівель на 47,2 млн грн. За результатами складених висновків розірвано 57 договорів на суму 24,7 млн грн та відмінено 7 торгів очікуваною вартістю 2,9 млн гривень.

Надіслано 2 інформації про запобігання та протидію легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

Крім того, проведено 2 державних фінансових аудити діяльності суб'єктів господарювання, під час яких виявлено фактів прийняття неефективних управлінських рішень та інших порушень на 103,4 млн грн. Об'єктам контролю надано 9 пропозицій для поліпшення їх фінансового стану.

За результатами аудитів отримано економічного ефекту на суму 17,9 млн гривень, повідомляє пресслужба Управління Західного офісу Держаудитслужбим в Рівненській області.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також