Рівненські активісти допоможуть бізнесменам з трьох областей вигравати на тендерах

1322 0

Ми у соцмережах:

Рівненські активісти допоможуть бізнесменам з трьох областей вигравати на тендерах

Громадські активісти рівненської ініціативи «За чесний тендер» пропонують представникам фірм з Рівненщини, Волині та Житомирщини безкоштовну допомогу під час підготовки документів та під час участі в тендерах на Прозорро.

Активісти готові допомогти підприємцям проаналізувати вимоги тендерної документації, підготувати пропозиції, взяти участь в аукціоні, а при потребі – оскаржити нечесні закупівлі та надати інформаційну підтримку.

Усе це безкоштовно – завдяки реалізації проекту «Сприяння прозорості влади у Західній Україні», що фінансується американським фондом NED.

- Реформа у сфері публічних закупівель принесла багато позитивних змін, - говорить керівник ініціативи «За чесний тендер» Святослав Клічук. - Але без  збільшення кількості підприємців чи фірм, які готові чесно працювати, суттєвих позитивних змін не настане. Тому ми готові допомагати і досвідченому бізнесу, і початківцям взяти участь у кількох тендерах.

За словами активістів, головною умовою їх допомоги є бажання підприємців чесно конкурувати, а також добросовісно виконувати взяті на себе перед бюджетними організаціями зобов’язання.

Якщо когось зацікавила така можливість, активісти просять писати їм на електронну пошту klichuksv@ukr.net або телефонувати за номером 067-877-60-98 (Мирослава Примак).

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також