Рівненщина має понад дві сотні пропозицій для релокації бізнесу

4168 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина має понад дві сотні пропозицій для релокації бізнесу

Рівненщина має 253 пропозиції для релокації бізнесу.

Про це повідомили на сайті Restart business, який допомагає підприємцям врятувати свою справу в умовах війни. Серед усіх регіонів це найбільша кількість пропозицій.

З-поміж пропозицій для релокації – об'єкти нерухомості, земельні ділянки та житло для персоналу. Наступною після Рівненщини за кількістю пропозицій – Тернопільська область – 61 об'єкт. У сусідніх з Рівненщиною Волинській та Житомирській областях 28 та 7 пропозицій відповідно. Портал почав працювати 12 квітня 2022 року.

-  Цей інструмент дає можливість всім українським підприємствам з територій, охоплених бойовими діями, оперативно отримати інформацію про об’єкти нерухомості, придатні для оренди або продажу. Власники нерухомого майна, виробничих, складських та офісних приміщень – всі хто має вільні площі для бізнесу можуть розмістити на ній відповідну інформацію, – зазначили Суспільному у пресслужбі ОВА.

Станом на 14 липня на Рівненщину переїхали 34 підприємства. Крім того, Луганський державний медичний університет, Харківський інститут медицини і біомедичних наук та Луганський онкодиспансер. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також