Рівне закупить ще 200 дронів для ЗСУ

281 0

Ми у соцмережах:

Рівне закупить ще 200 дронів для ЗСУ

Новий тендер на придбання дронів DJI Mavic 3 Pro з додатковою батареєю Рівненська міська рада оголосила сьогодні, 1 квітня. Передбачається, що буде закуплено двісті таких дронів, орієнтовна сума тендеру 17,6 мільйона гривень.

Пропозиції очікують до 9 квітня, тоді і відбудеться власне сам аукціон. Отримати дрони Рівне планує вже до кінця місяця, аби максимально оперативно передати їх військовим підрозділам Збройних сил України. 

Нагадаємо, закупівлю дронів для військових за рахунок коштів бюджету громади ініціював секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян. Окрім того, Рівненська міська рада оголосила про придбання для ЗСУ портативних радіостанцій та антенних підсилювачів сигналу.

Віктор Шакирзян каже: підтримка Збройних сил України сьогодні - основне пріоритетне завдання, тож закупівлі дороговартісного обладнання для ЗСУ продовжуватимуть і надалі, до повної перемоги над ворогом.

- Відколи мені довелося виконувати обов'язки міського голови Рівного, я відразу оголосив, що будуть переглядись всі видатки, аби акумулювати кошти і скерувати їх на підтримку наших воїнів на лінії фронту. Пізніше нами було прийнято рішення про впровадження масштабної програми придбання дронів для ЗСУ. І ви бачите, це вже шостий за рахунком тендер, загалом сотні дронів придбаних з бюджету громади вже допомагають нищити ворога на лінії фронту. Ми плануємо не зменшувати темп, адже підтримка ЗСУ була залишається нашим головним пріоритетом,  - зауважив в.о. міського голови Віктор Шакирзян.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також