«Рівне фінансово підтримуватиме бойові частини ЗСУ», - Віктор Шакирзян

606 0

Ми у соцмережах:

«Рівне фінансово підтримуватиме бойові частини ЗСУ», - Віктор Шакирзян

Однією з таких бойових частин однозначно стане 3-я окрема штурмова бригада, кістяк якої складають ветерани полку «АЗОВ». Це, після зустрічі з представниками полку, підтвердив секретар міської ради Рівного Віктор Шакирзян.

За його словами, зараз вже готуються документи, необхідні для придбання для цієї героїчної бригади тепловізорів та іншого необхідного у бою оснащення.

Цими вихідними мали зустріч з представникам 3-ї штурмової бригади та організації “Підтримай АЗОВ” зокрема, з Андрієм Рекуном. Узгодили ті речі, які є зараз найнеобхіднішими для ефективного контрнаступу наших бійців. Обговорили зокрема, питання, пов'язані із забезпеченням захисників України необхідним військовим спорядженням, зокрема, тепловізорами та іншими речами. Обіцяємо підтримувати наших бійців усім чим можемо. Адже вважаємо це своїм обов'язком. Нині, українські воїни щодня ведуть жорстку боротьбу на фронті, а ми повинні робити усе можливе в тилу, аби якнайшвидше наблизити нашу спільну перемогу над ворогом”, - зазначив Віктор Шакирзян.

До слова, на Рівненщині уже розпочала свою діяльність координаційна платформа Support AZOV. Вона спрямована на допомогу бойовим підрозділам, пораненим бійцям та родинам загиблих, поранених і полонених українських захисників. Support AZOV забезпечує також потреби азовських підрозділів, зокрема, і 3-ї окремої штурмової бригади, що брала участь у боях за звільнення Херсонщини, а, нині, веде наступальні дії в районі Бахмуту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також