Революція Хомка, орієнтація депутатів і «терористична» Птича

1485 0

Ми у соцмережах:

Революція Хомка, орієнтація депутатів і «терористична» Птича

На першій сторінці завтрашнього номера «Рівне вечірнє» читайте про статки міського голови Рівного та чому йому доводиться «крутитися» через хату в новому мікрорайоні міста.

Ми розкажемо, чому двоє міських депутатів змінили орієнтацію, що отримають «безініціативні» будинки у Рівному та коли на вулицях міста нанесуть розмітку.

Ви дізнаєтеся, чому «Інтелект» не стане безкоштовним, чому не пускають до Білорусі з українським ID-паспортом, про реформування міськради у Рівному та про релігійний конфлікт у Птичі.

Ми розкажемо, чому Острозькому району виділяють найбільше грошей, чого найбільше бояться неплатники аліментів, чому у кінотеатрі лежать труси на прилавках, коли знову «вітатиме» Березнівський район та чи є небезпека масштабної пожежі у торгових центрах Рівного.

Шукайте розповідь про «Маленький Версаль», який з’явиться у Рівному, про те, чи відремонтують мототрек, про плей-офф БК «Рівне», боротьбу «Регіни» та «фініш» «Кардинала».

А ще у нашому номері – рекомендації від лікаря, якими контрацептивами користуватися підліткам, статті про рівненську моду, змагання бодібілдерів та скасоване «Манту», а ще – про писанку як оберіг з магічними формулами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також