Равликову ферму на Рівненщині виставили на аукціон

2300 0

Ми у соцмережах:

Равликову ферму на Рівненщині виставили на аукціон

Аукціон відбудеться 27 липня. Стартова ціна лоту становить 6,8 млн грн (без ПДВ). Власницею ферми є підприємиця з Київщини.

 
Лот – це майже готове підприємство для вирощування равликів і переробки продукції у новому стані. 13 тис. кв. м приватизованої землі. Італійське обладнання. Виробничі та підсобні приміщення. 
Про це Mind стало відомо з даних на сайті Prozorro.Продажі.
До складу активу входять: огороджена територія 8000 кв. м., яку можна розширити за рахунок власної вільної сусідньої ділянки площею 5000 кв. м. Земельні ділянки перебувають у приватній власності.
До складу нерухомості входить: виробничі та підсобні приміщення площею 240 кв. м.
холодильники для зберігання продукції різних видів (108 куб. м, 40 куб. м.).
будинок для персоналу площею 52,7 кв. м., забезпечений усім необхідним для позмінної роботи персоналу (душ, туалет, кімнати для приготування і споживання їжі та відпочинку). Теплиця 240 кв. м. (бетонний фундамент, забезпечена поливом).Котел, розрахований для обігріву до 500 кв. м.Септики – скважина – 70 м. Оснащення: Італійське професійне обладнання для виробництва муцину равликів. Єдине обладнання, схвалене Міжнародним інститутом геліцекультури (Італія). Можливий продаж обладнання окремо від комплексу. На виробництві впроваджена система управління безпечності продукції згідно з міжнародними й українськими стандартами, тобто комплекс адаптованій і для виробничих процесів харчової промисловості.
Також є: система зворотнього осмосу очищення води, централізоване електропостачання; система автоматичного поливу; система відеонагляду; Wi-Fi.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також