Рашисти вночі обстріляли Енергодар

601 0

Ми у соцмережах:

Рашисти вночі обстріляли Енергодар

Ворог традиційно намагався перекласти відповідальність за обстріли на ЗСУ.

Станом на ранок відомо про 10 жителів Енергодару, які отримали осколкові поранення різного ступеня, в результаті нічного обстрілу окупантами житлових кварталів міста, повідомив міський голова Дмитро Орлов. За його словами, двоє з поранених перебувають у відділенні інтенсивної терапії у важкому стані.

Орлов додав, що у результаті обстрілів також пошкоджено щонайменше два десятки авто, припаркованих біля будинків по вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів. 

- Очевидно, так рашисти «відпрацювали» свій сценарій напередодні приїзду місії МАГАТЕ на Запорізьку АЕС. Пряма загроза життю цивільного населення терористів не зупиняє, – додав міський голова.

Нагадаємо, вчора вночі російські загарбники обстріляли два райони Енергодару, у дворах горіли припарковані містянами автівки, є влучання в одну з квартир. Російські пропагандисти традиційно намагалися перекласти відповідальність на ЗСУ та заявили про «дев’ятьох поранених, двоє з який у важкому стані». Версію росіян вщент розбиває короткий інтервал між пострілом та прильотом, що свідчить про те, що по місту стріляють з дуже близько ї відстані.

ZN.UA


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також