Путін нагородив катів та гвалтівників з Бучі

2109 0

Ми у соцмережах:

Путін нагородив катів та гвалтівників з Бучі

Указ президента Росії Путіна про нагородження опубліковано на порталі урядових документів. Його прокоментував Михайло Подоляк.

Путін підписав указ про присвоєння почесного звання 64-й окремій мотострілецькій бригаді після того, як її вивели з Київщини.

- За масовий героїзм і відвагу, стійкість і мужність, виявлені особовим складом бригади в бойових діях із захисту Вітчизни й державних інтересів в умовах збройних конфліктів, - йдеться в указі кривавого президента орків.

Він також відзначив "зразкові дії" військовослужбовців бригади в ході війни проти України. Бригада є підрозділом у складі 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу та дислокується в Хабаровському краї.

Нагадаємо: у звільненій Бучі вдалося встановити особи 163 місцевих мешканців, яких вбили російські окупанти з 64-ї окремої мотострілецької бригади.

Член переговорної групи України Михайло Подоляк обурився цим рішенням і закликав світ усвідомити, що проти України чинять геноцид:

 - Поки хтось дискутує, чи можна називати злочини РФ в Україні геноцидом, РФ продовжує сміятися світу в обличчя. "За героїзм і відвагу, – йдеться в указі. У вбивствах дітей та ґвалтуванні жінок, треба розуміти?

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також