PRO.Вікна: інтерактивний семінар від «Реноме-Партнер» (ТМ «Вікнова»)

2280 0

Ми у соцмережах:

PRO.Вікна: інтерактивний семінар від «Реноме-Партнер» (ТМ «Вікнова»)

Регіональний інформаційний семінар для дилерів та продавців-консультантів продукції ТМ "Вікнова" відбувся у конференц-залі головного офісу групи компнаій "РЕНОМЕ". "РЕНОМЕ-ПАРТНЕР" намагається постійно підвищувати кваліфікацію своїх працівників, проводячи фахові семінари та навчальні тренінги і залучає в якості лекторів провідних фахівців галузі. Наразі послухати Віктора Піняка, керівника західного регіону компанії Winkhaus Ukraina LLС, зібралось 15 фахівців з Львівської, Волинської та Рівненської областей.

Вікнова Говорили про особливості фурнітурної системи ActivPilot Concept, а також провели порівняльну характеристику ActivPilot та ProPilot - систем, які дозволяють значно розширити функціональність вікон. Адже зазвичай українці не надто цікавляться додатковими можливостями вікон своїх домівок, хоча насправді застосування елементів фурнітури дозволяє значно підвищити рівень комфорту. Всі знають про важливість провітрювання жилих приміщень в будь-який сезон - ця процедура дозволяє не тільки замінити повітря в кімнаті на свіже, створивши оптимальний мікроклімат, а й уникнути такого неприємного явища, як утворення конденсату на вікнах й плісняви на стінах. ActivPilot надає кілька можливостей для провітрювання:

  • мікровентиляція -провітрювання без відчуття протягу;
  • багатоступеневий нахил - налагодження величини отвору для провітрювання за бажанням та потребою споживача;
  • фіксатор повороту стулки - ідеальний для залпового провітрювання (повне відкривання вікна), яке є найбільш енергозберігаючим, адже дозволяє провітрити кімнату за кілька хвилин і не допустити охолодження поверхонь меблів та стін.
Важливим питанням є безпечність вікна для дітей і найкращий спосіб його вирішити - замок FSV. На відміну від стандартних методів "дитячої безпеки": віконної ручки з ключем та ручки з заглушкою, він у замкненому вигляді дозволяє відчиняти вікно на провітрювання, але блокує відкриття стулки, що є зручним для дорослих і безпечним для дітей. Непомітний на вікні, він не псує зовнішній вигляд та не приваблює зайвої в цьому випадку уваги маленьких дітей. Вікнова Ніхто не сперечатиметься, що протизламні решітки псують зовнішній вигляд вікон і зменшують проникнення сонячного світла. Окрім того їх встановлюють тільки на вікнах 1-го поверху, а статистика доводить, що зламують вікна і на інших поверхах. У більш ніж 80% проникнення виважують стулку вікна чи балконних дверей, тобто проникають безшумно, і лише в менш ніж 10% - розбивають склопакет. Тому варто задуматись до оснащення вікон додатковими елементами: протизламними зачепами, які монтуються в арматуру вікна, ручкою з ключем та накладкою на замок (яка ускладнює провертання фурнітури ззовні), додатковим кріпленням скла (алюмінієві рейки захищають склопакет від витискання) та плівкою для зміцнення склопакету (на такому склі можуть утворитись тріщини, але воно не розлітається від ударів). Споживачам слід знати, що для того, щоб розширити можливості своїх металопластикових вікон, їх не потрібно замінювати - додаткові елементи для розширення функціональності можна без проблем встановити на вже змонтовані вікна. Багато уваги на інформаційному семінарі було присвячено порівняно новому рішенню питань комфорту та оптимізації житлової площі - розсувним системам. Розсувні та ухильно-розсувні системи розширюють межі кімнати, наповнюють ваш дім світлом та простором, але зберігають при цьому затишок. Рішення може використовуватись як вихід на балкон, терасу, внутрішня перегородка або вхідна група, так звана "скляна стіна", адже технології дозволять виготовити конструкцію висотою 2,7 м, тобто засклити стіну від підлоги до стелі. Сучасні розсувні системи зручні та легкі в користуванні, керування не потребує фізичного навантаження і доступне навіть дітям. Вже в базовій комплектації вони забезпечують оптимальне провітрювання та протизламний захист, а їхній привабливий вигляд та різноманіття кольорової гамми доповнять будь-який інтер'єр. Семінар був проведений в формі діалогу, всі обговорені технічні особливості наочно продемонстровані за допомогою зразків вікон та фурнітури, що дозволило дилерам та менеджерам з продажу отримати нові якісні практичні навики. Крім цього на семінарі піднімалися питання, які можуть трапитися у дилерській роботі - як працювати з вибагливими клієнтами та виходити зі складних робочих ситуацій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також