Просять зустріти у неділю на Дубенщині загиблого військовика «живим коридором»

8266 0

Ми у соцмережах:

Просять зустріти у неділю на Дубенщині загиблого військовика «живим коридором»

22 травня в Острожецькій громаді оголошено днем жалоби за загиблим військовослужбовцем Андрієм Лічком.

На знак скорботи закликають приспустити Держаний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях та спорудах підприємств, установ і організацій, незалежно від форми власності. 

Острожецька громада повідомляє, що  загиблого Андрія Лічка зустрічатимуть у неділю, 22 травня, об 11:30 та просять всіх мешканців громади належно та гідно зустріти Героя "живим коридором" , розпочинаючи з села  Залав'я - до центру села Острожець та до дому загиблого (район Острожецької лікарні). Заупокійна служба за загиблим відбудеться  орієнтовно о 12:00 год. в Свято-Іллінському храмі с. Острожець. Вічна пам'ять та Слава Герою!

Андрій Лічко до початку відкритого повномасштабного вторгнення Росії працював тренером в спортивному клубі «Горизонт» у селі Острожець. На початку березня 2022 року його було призвано на військову службу за мобілізацією. Він пройшов підготовку у навчально-тренувальному центрі, після чого продовжив службу у полку РХБ захисту Командування Сил підтримки Збройних Сил України. Солдат Андрій Лічко у складі підрозділу вирушив до району бойових дій, де і загинув. Без батька залишилась донька, а без чоловіка – дружина.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також