Проекти Сергія Шабаліна зроблять Рівне комфортнішими для відпочинку

5238 2

Ми у соцмережах:

Проекти Сергія Шабаліна зроблять Рівне комфортнішими для відпочинку

Чотири ідеї подав на конкурс проектів «Громадський бюджет» відомий у Рівному підприємець Сергій Шабалін. Всі стосуються комунального господарства та покликані зробили комфортнішими зони відпочинку міста.

Наймасштабніший проект, «Бювет-фонтан», має прикрасити Лебединку. У цій зоні відпочинку будуть дві лавочки та питна вода. Може використовуватися як фотозона.

«Три інших проекти передбачають встановлення «паркових диванів» — комфортних бетонних лавочок. П’ять таких доцільно розмістити на Лебединці та ще п’ять в парку Шевченка, де масово відпочивають рівняни, — розповів Сергій Шабалін. — У зручності лавочок жителі міста вже переконалися, бо за власний кошт встановив кілька поблизу пам’ятника Марії Несвицькій. Ще п’ять диванів зі спинками стануть дуже корисними поблизу міського управління соціального захисту, куди приходять багато старших людей, а місця для відпочинку практично немає. Прошу підтримати ці корисні для Рівного ідеї від номерами 15, 16, 17 і 18 серед проектів «Громадського бюджету».

Як проекти Сергія Шабаліна змінять зони відпочинку — можна переглянути на відео «Бювет-фонтан» — №15 «Паркові дивани» — 16, 17 і 18.

На правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також