Повітряна куля, шашлики та зумба: у Рівному для жителів мікрорайону провели родинне свято

1414 0

Ми у соцмережах:

Повітряна куля, шашлики та зумба: у Рівному для жителів мікрорайону провели родинне свято

Минулої неділі, в одне з найбільших релігійних свят – в день Покрови Пресвятої Богородиці, у Рівному в парку житлового комплексу «На Щасливому» пройшло справжнє родинне свято.

На Щасливому

Взагалі 14 жовтня для мешканців цього ЖК є особливим днем ще й тому, що рік тому цього дня на території комплексу освятили капличку зі статуєю Діви Марії. Саме тому забудовники ЖК «На Щасливому» вирішили влаштували для своїх жителів велике, гучне та по-сімейному тепле свято, яке розпочалося молебнем.

На Щасливому

На Щасливому

Після цього усі бажаючі могли покуштувати смачним шашликом, ковбасками, бограчем та овочами-гриль від професійних кухарів із Києва та Івано-Франківська, а також почастуватися ароматною медовухою від пасічників Рівненщини.

На Щасливому

На Щасливому

На Щасливому

На Щасливому

Крім цього, для мешканців ЖК влаштували професійну дегустацію вин від ТМ «КОТНАР», тож кожен міг відчути себе справжнім сомельє.

На Щасливому

Після смачних дегустацій усі бажаючі мали змогу скинути лишні калорії під час майстер-класу з запальної зумби від професійного популярного фітнес-інструктора Вітаса.

На Щасливому

Також дорослі відвідувачі свята могли взяти участь у різноманітних цікавих конкурсах, переможці яких отримали у подарунок подвійні порції шашлика.

На Щасливому

Організатори свята не забули і про розваги для маленьких мешканців ЖК «На Щасливому». Вони могли досхочу настрибатися на батутах від фітнес-клубу «ФізіоФіт», погратися з дитячими аніматорами від компанії «Артемон» та позмагатися у конкурсі малюнків на асфальті «Намалюй свою сім’ю». Усі дітки, що взяли участь у конкурсі, отримали приємні подарунки від ЖК «На Щасливому».

На Щасливому

На Щасливому

На Щасливому

Крім цього, впродовж дня для гостей свята запальні треки популярної музики в авторській обробці грали Creators DJ’s, а на прихильників традиційного українського етноспіву чекав виступ народного колективу «Гроно».

На Щасливому

На Щасливому

Та найголовнішим подарунком для меканців у свято став запуск у небо справжньої велетенської повітряної кулі.

На Щасливому

Варто зазначити, що родинне свято на Покрову у ЖК «На Щасливому» мало на меті урізноманітнити дозвілля його мешканців, зробити його корисним та активним та популяризувати здоровий відпочинок для усієї сім’ї на свіжому повітрі, аби кожен мав змогу побути разом зі своїми найріднішими, а також ближче познайомитися зі своїми сусідами.

На Щасливому

У ЖК "На Щасливому" обіцяють проводити таке свято на Покрову щороку, адже саме цей день, коли на території житлового комплексу освятили капличку, вважають там престольним празником.

На Щасливому

До слова, забудовник житлового комплексу «На Щасливому» постійно дбає про своїх мешканців та часто організовує для них різноманітні відпочинкові заходи та святкування, аби кожен житель мав можливість весело, цікаво та з користю у родинному колі проводити свої вихідні.

На Щасливому

*на правах реклами

Марина НАЗАРЧУК


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також