Посадили молодика, який у Рокитному намагався зґвалтувати дівчину

1640 0

Ми у соцмережах:

Посадили молодика, який  у Рокитному намагався зґвалтувати дівчину

Три роки тому 26-річний рокитнянин напав на неповнолітню дівчину і, застосувавши фізичне насильство, намагався її зґвалтувати. Втім потерпілій вдалось відбитись від нападника. Чоловік викрав з її сумки телефон, гаманець та золоті прикраси.

У Рівненській обласній прокуратурі повідомляють, що у суді зловмисник стверджував, що не мав наміру зґвалтувати дівчинку, а грабежу він взагалі не вчиняв, так як на той момент був у іншому населеному пункті.

Однак, причетність жителя Рокитного до вказаних кримінальних правопорушень підтвердили сукупністю зібраних та досліджених у суді доказів.

За вироком Сарненського районного суду обвинуваченого визнали винним та засудили до позбавлення волі строком на 8 років.
Чоловік не погодився із таким рішенням суду, і його захисник подав апеляційну скаргу у якій просив скасувати вирок вказаного суду, а кримінальне провадження відносно обвинуваченого закрити, у зв’язку із відсутністю в його діях складу злочину.

Проте, Волинський апеляційний суд, перевіривши вирок в межах апеляційних скарг та заслухавши доводи прокурора, рішення Сарненського районного суду залишив без змін, а апеляційну скаргу захисника – без задоволення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також