Поради з управління особистими фінансами в Україні

500 0

Ми у соцмережах:

Поради з управління особистими фінансами в Україні

Багато хто погодиться із фразою: «скільки б ти не заробляв, все одно буде мало». Чому так відбувається? Чи можна якось вплинути на ситуацію? Часто люди страждають на фінансову безграмотність, що і призводить до зайвих витрат, до неграмотного розподілу коштів, спонтанних покупок.

Це стосується й оформлення кредитів. Коли з'являється потреба в термінових грошах, можна отримати кошти на вигідних для себе умовах і ту суму, яка дійсно потрібна, або залишитися з серйозними боргами, які потім складно погашати.

Навіщо треба вміти керувати своїми фінансами?

Якщо ви думаєте, що досить просто щомісяця перераховувати свої кошти та переглядати суму видатків, то це далеко не так. Управління фінансів – це облік доходів, витрат, заощаджень та інвестицій.

Головна мета кожної людини - досягнення фінансової стабільності, коли можна отримувати все необхідне і при цьому не обмежувати себе в чомусь дійсно важливому. Більше того, коли швидко потрібні гроші на непередбачені витрати, ви знатимете про те, що вони у вас є.

Як же керувати своїми фінансами? Є різні способи:

  • за допомогою мобільних програм. В них зручно вносити показники своїх доходів, і фіксувати витрати. У результаті ви зможете бачити повну картину того, скільки ви витрачаєте на місяць, скільки у вас залишається коштів, і яку суму ви можете відкласти на щось. Незручно лише те, що не можна в Україні прив'язати додаток до банківської картки – треба всі дані вносити вручну;
  • журнал – старий та надійний спосіб. Потрібно завести зошит, в який ви щодня вноситимете дані своїх фінансів. Спосіб працює, але в мобільних додатках все набагато простіше і зручніше - ви зможете піднімати дані за будь-які дати в лічені секунди, програма сама підраховує суми, та багато іншого;
  • конверти та готівка. Ще один зручний спосіб для тих, хто все ж таки звик мати готівку. Ви можете щотижня знімати гроші на певні витрати, наприклад, на купівлю продуктів. У вас можуть бути різні конверти для покупки чогось або просто для заощадження відкладених коштів;
  • банківські виписки. Додатки банків надають звіти з усіх ваших операцій - за ними теж зручно стежити, щоб розуміти загальну картину.

Але є спосіб вирішити свої фінансові проблеми тут і зараз, коли справді не вистачає коштів і ти був не готовий до непередбачуваних обставин.

Оформлення мікропозики: надійний спосіб вирішення фінансових проблем

Коли гроші потрібні терміново, можна оформити кредит без перевірки, який надають мікрофінансові організації. Зробити це дуже просто:

  • потрібно зареєструватися на сайті компанії Просто Кредит;
  • необхідно вказати свої дані, а також дані банківської картки;
  • залишити заявку онлайн.

Брати кредит можуть усі, хто цього потребує. Не знадобиться довідка про доходи, поручитель, а також не варто хвилюватися за погану кредитну історію. Відмовити у позиці можуть лише тим, хто вкаже невірні дані – сервіс все перевіряє автоматично.

Відсоток можна вирахувати на сайті – вам потрібно вказати суму, яку ви хочете дати і яка вам доступна на сервісі, та терміни, за які ви повернете гроші. Сервіс працює цілодобово, що зручно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також