Понад 400 поліцейських Рівненщини працюватимуть у посиленому режимі впродовж 3 днів

986 0

Ми у соцмережах:

Понад 400 поліцейських Рівненщини працюватимуть у посиленому режимі впродовж 3 днів

Правоохоронці області посилено працюватимуть з 7 по 9 травня, приурочених Дню пам’яті та примирення, Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні і поминальних заходів зокрема.

 Як повідомляють у поліції Рівненської області, 7 та 8 травня у районах області запланований 21 офіційний захід із вшанування ветеранів, учасників і жертв Другої світової війни, а 9 травня - 27 таких заходів. Крім того, на кладовищах у деяких населених пунктах відбудуться і поминальні дні. 

Загалом до охорони публічної безпеки та порядку на території області в неділю залучатимуть понад 400 поліцейських у складі піших та автопатрулів, 40 військовослужбовців Нацгвардії та членів громадських формувань.

Крім того, службу нестимуть і наряди поліції, які у щоденному режимі заступають на цілодобові чергування на визначені маршрути патрулювання.

Нагадаємо, у Рівному через карантинні обмеження відповідно до рішення комісії з питань ТЕБ і НС 9 травня обмежено рух транспорту на під’їздах до кладовищ, а заїзд на територію цвинтаря взагалі заборонений. Громадський транспорт буде їздити у звичному режимі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також