Полковник Панасюк більше не очолюватиме слідче управління поліції Рівненщини

8403 0

Ми у соцмережах:

полковник Панасюк

Заступник начальника обласного управління поліції Рівненщини – начальник слідчого управління Олександр Панасюк то був на лікарняному, то нині перебуває у відпустці. І подейкують, що на свою посаду, яку він обіймав з травня 2016 року та донині, 38-річний полковник більше не повернеться.

А не повернеться тому, що йому вже керівництво знайшло заміну.  

Доки Олександр Панасюк лікується та відпочиває, слідчим управління поліції Рівненщини вже тимчасово керує Руслан Буткевич, який приїхав на Рівненщину з Києва.  У столиці він працював у Подільському управлінні поліції, в Солом'янському управлінні поліції - був заступником  начальника слідчого відділу, в Оболонському управлінні поліції -  був начальником відділення слідчого відділу,  

Останнє місце роботи Руслана Буткевича  - старший слідчий в ОВС  ГУНП в Київській області. Підполковнику - 43 роки. Він їздить автомобілем Skoda Octavia,  2008 року випуску. У своїй декларації вказав, що готівкою має 225000 UAH та отримав 255998  грн. заробітної платні за основним місцем роботи.

А полковнику Олександру Панасюку доведеться тепер шукати собі нове місце роботи. Повернутись кудись у район, звідки він прийшов на посаду головного слідчого області у 2016 році, навряд чи захоче, а до виходу на пенсію - йому ще дуже довго. Поживемо - побачимо.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також