Поліція шукає свідків: того, хто вдарив ножем в живіт рівнянку, ще не знайшли

2345 0

Ми у соцмережах:

Поліція шукає свідків: того, хто вдарив ножем в живіт рівнянку, ще не знайшли

До поліції вчора, 27 вересня, близько 21:20 повідомили медики «швидкої», що вони надавали допомогу жительці Рівного, яку на вулиці Волинської Дивізії в обласному центрі нібито поранив невідомий.

Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що 20-річна рівнянка, яка має проблеми зі слухом та мовленням, поверталася додому, як по дорозі її зненацька вдарив ножем у живіт невідомий. Про це дівчина одразу написала своєму товаришу — сурдоперекладачу. Жодних речей та коштів у потерпілої не викрадено.

Жительку обласного центру госпіталізували у хірургічне відділення лікарні, де медики діагностували в неї непроникаюче поранення черевної порожнини.

Після її звернення до поліції із заявою про вчинення злочину, слідчі розпочнуть досудове розслідування за фактом умисного  легкого тілесного ушкодження.

Тривають слідчі дії та розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника. Поліцейські звертаються до громадян, якщо комусь відома будь-яка інформація чи хтось був свідком події, прохання повідомити на спецлінію 102.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також: У Рівному з ножем напали на жінку 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також