Поліція шукає, хто та навіщо підпалив двері оселі журналіста

803 0

Ми у соцмережах:

Поліція шукає, хто та навіщо підпалив двері оселі журналіста

Сьогодні, 16 червня, близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення 63-річного жителя Костополя Олександра Намозова про те, що невідомі підпалили вхідні двері його дачного будинку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група ВП № 2 (м. Костопіль) Рівненського РУП та кінологи.

Поліцейські встановили, що потерпілий - член Національної спілки журналістів. На момент скоєння злочину він перебував у на дачі. Коли почув їдкий запах диму — вийшов на вулицю та побачив, що горять вхідні двері. Чоловік самостійно загасив вогонь і викликав спеціальні служби. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Під час огляду місця події вилучено слідову інформацію: відбитки взуття, змиви паливно-мастильних речовин, якими зловмисники облили будинок та інші докази, які мають значення у справі. У результаті загоряння вогнем пошкоджено дерев’яні двері та частково закопчено стіни.

За фактом умисного пошкодження майна, що належить журналісту, шляхом підпалу слідчі ВП № (м. Костопіль) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 347-1 Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії та розшукові заходи, зокрема допитано сусідів та потерпілого. Останній вказав на осіб, яких підозрює у скоєному та пов’язує це із професійною діяльністю.

Оселі у Костополі палять не вперше. Злочинців, які підпалили «коктейлями Молотова»  у 220 році  будинок тодішнього голови Костопільської райради Сергія Ткачука, хоча і зафільмували камери, але їх так і не знайшли.

Голова Костопільської райради про підпал будинку: лише диво врятувало мою доньку, .

Читайте також: У Костополі хтось хотів вночі вбити журналіста
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також