Поліція Рівненщини викрила трьох осіб, яких підозрюють у крадіжках велосипедів

814 0

Ми у соцмережах:

Поліція Рівненщини викрила трьох осіб, яких підозрюють у крадіжках велосипедів

Працівники поліції знайшли трьох осіб, причетних до викрадення велосипедів на Рівненщині.

Про це повідомляють у ГУНП Рівненської області.

Так, ще 10 лютого до поліції звернувся 38-річний рівнянин що із загального коридору у під’їзді будинку на вулиці Князя Острозького невідома особа викрала два велосипеди іноземного виробництва та прив’язані до них санчата.

Поліцейські з’ясували, що причетним може бути 27-річний рівнянин. Крадіжку він скоїв близько 22 години.

В іншої жительки рівного викрали велосипед 11 лютого. Поліцейські встановили, що зловмисник пошкодив замок вхідних дверей підсобного приміщення на першому поверсі багатоповерхівки та викрав належний 40-річній рівнянці двоколісний транспортний засіб.

Крім того, він наступного дня уночі проник із тильної сторони до приміщення кафе на вулиці Соборній, звідки вкрав мобільний телефон. Відомо, що чоловік і раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

А поліцейські відділення поліції №2 (м. Радивилів) викрили на крадіжці велосипеда 59-річного місцевого жителя. Чоловік ще 30 січня поцупив двоколісний біля магазину у Радивилові, який 29-річна продавчиня залишила на вулиці.

З’ясувалося, що чоловік — раніше судимий за вчинення крадіжки. Велосипед правоохоронці вилучили за місцем його проживання.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також