Поліція організувала у себе бійцівський клуб (ФОТО)

2555 0

Ми у соцмережах:

Поліція організувала у себе бійцівський клуб (ФОТО)

У Рівному відкрили новий тренажерний зал з рингом, матами і боксерськими грушами. Розташований він біля міськвідділу поліції на вулиці Пушкіна. Клуб закріплений за рівненським представництвом товариства «Динамо України».

Зал носить назву «Бійцівський клуб». На його урочисте відкриття 17 серпня прибули чемпіонка Європи з легкої атлетики Наталя Прищепа з тренером та радник міністра МВС і перший заступник голови товариства «Динамо Україна» Віктор Корж.

- Тепер Романчук і Прищепа матимуть місце для тренувань, які, звісно, не будуть обмежуватися тільки цим клубом, - зазначив він. – На облаштування залу товариство витратило близько 100 тисяч гривень, все інше – кошти меценатів. У цьому залі ми розвиватимемо службово-прикладі види спорту: самбо, багатоборство та інше. Тут будуть тренуватися патрульні, які з огляду на свою професію мають мати відповідну фізичну підготовку. Товариство активно займається військово-патріотичною підготовкою і наші вихованці не рідко потім ідуть працювати у патрульну службу.

Бійцівський клуб розташовано у приміщенні, яке було в занедбаному стані, з повністю проваленим дахом. Тепер його не впізнати – нові сині мати, ринг та боксерські груші.

 

- Кілька місяців тому до нас приїхав п.Корж і оглянув приміщення, - розповів начальник обласного управління поліції Валерій Самчук. – Разом ми вирішили його відновити. До процесу підключилися меценати та органи місцевого самоврядування. Тепер приміщення повністю реконструйоване. Залишилося лише обладнати витяжку та дитячий майданчик поблизу.

 

За словами заступника голови Рівненської ОДА Олександра Корнійчука, загалом на реконструкцію залу було витрачено близько двох мільйонів гривень. З них 50 тисяч виділили з обласного бюджету.

При організації занять у бійцівському клубі пріоритет надаватимуть поліцейським, патрульним та дитячим спортивним секціям. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також