Погоня на Поліссі: відомо, чому «БМВ» втікав від патрульних (ВІДЕО)

6086 0

Ми у соцмережах:

Погоня на Поліссі: відомо, чому «БМВ» втікав від патрульних (ВІДЕО)

Під час комендантської години на вулиці Європейській у Сарнах патрульні помітили автомобіль БМВ. Інспектори відразу увімкнули спецсигнали та подали водію вимогу про зупинку. Водій проігнорував її та збільшив швидкість.

Водій неодноразово порушував правила дорожнього руху: не вмикав світловий покажчик повороту. Але на шляху до втечі стало незнання міста -  водій повернув у вулицю, де немає проїзду. Авто інспектори заблокували.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frivnepolice%2Fvideos%2F416675547404101%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Спілкуючись із 23-річним водієм, патрульні виявили у нього ознаки сп’яніння. Чоловік відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. Крім цього, він відмовився надати посвідчення водія для перевірки.

На утікача патрульні склали такі адмінматеріали: за керування у стані сп'яніння, за еевиконання водіями вимог про зупинку та за порушення правил користування попереджувальними сигналами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також