Подарунки у Рівному вибирають жінки, а купують — чоловіки

1502 0

Ми у соцмережах:

Подарунки у Рівному вибирають жінки, а купують — чоловіки

У магазинах Рівного помітно більше стало покупців. Не дивно, почалися приємні передноворічні клопоти. Наприклад, у популярному серед рівнян магазині на вулиці Гагаріна, де безліч всіляких дрібничок для дому, сьогодні не менше й покупців. Що ж купують?

Продавчиня магазину розповіла, що покупки різноманітні — і святковий декор, і ялинкові прикраси, пледи та декоративні подушки, комплекти постільної білизни. До речі, за її ж спостереженнями більшість відвідувачів — це жінки, чоловіків менше, а якщо й купують, то за порадою дружин, й у магазині часто консультуються по телефону. Щодо передноворічних знижок у магазинах, то ми пересвідчились — вони й справді діють.

Ці ялинкові прикраси коштують в магазині 40 гривень

Комплекти постільної білизни коштують від 600 до понад тисячі гривень. Продавчиня каже взимку охоче купують оці сірі в клітку комплекти

4.	Ліхтар із свічкою продається за 125 гривень, діє знижка — раніше він коштував 179 грн.

5.	Вдалим подарунком до нового року буде цей сірий плед в зірках — зараз він коштує 400 грн, а раніше — 649. Доречною буде до пледу й ця декоративна подушка, ціна якої — 175 грн.

6.	Чашку з малюнком на новорічну тематику найчастіше обирають як подарунок колегам. Вартість цієї — 75 грн.

7.	Як варіанти для подарунків: рамка для сімейних фотографій — зі знижкою 70 грн., м'який Санта — 200 грн., декор у вигляді зірочок — 60 грн.

8.	Це приклад того, як прикраси, які ми вам пропонували як подарунки, будуть виглядати у вашій кімнаті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також