Переселенці поблизу білоруського кордону на Рівненщині вирощували «наркотичні» рослини (ФОТО)

4281 0

Ми у соцмережах:

Переселенці поблизу білоруського кордону на Рівненщині вирощували «наркотичні» рослини (ФОТО)

За 10 кілометрів від кордону з Білоруссю на Рівненщині велося промислове вирощування, переробку та фасування рослин канабісу.

Не чекаючи, поки зловмисники зберуть «врожай» на території Ріпкинської громади, правоохоронці нанесли візит з обшуками на виявлене «підприємство».

Вони вилучили понад 5 тисяч нарковмісних рослин, близько 50 кг розфасованої у вакуумну упаковку наркотичної речовини, готової до реалізації, 15 спеціальних сушарок з сировиною для наступної «поставки», пакувальне та лабораторне обладнання, три транспортних засоби, один трактор, повідомляє Північний кордон  Держприкордонслужби України. 

Було затримано озброєного автоматом та пістолетом з пристроєм для безшумної стрільби організатора та двох пособників «наркоаграрного» бізнесу.

Зловмисникам оголошено підозру у назаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні та збуті наркотичних засобів. Затриманим суд обрав запобіжний захід -  тримання під вартою.

Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.

За підрахунками, загальна вартість лише готового вилученого «зілля», за цінами «чорного ринку», становить майже 16 млн гривень. Але, завдяки пильності та скоординованим діям правоохоронців, зловмисники назавжди позбавились можливого, в разі вдалого «збору врожаю», прибутку у понад 100 мільйонів гривень. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також