Піца - смачна, але запах Басівкутського озера чути (ФОТО)

2988 0

Ми у соцмережах:

Піца - смачна, але запах Басівкутського озера чути (ФОТО)

Озеро Басів Кут – це єдина водойма, де в Рівному можна покупатися. Хоч експерти не радять цього робити через поганий стан води, проте це не зупиняє рівнян.

 На пляжі в очі одразу кидається абсолютно чистий газон та фонтанчики з водою. В основному тут відпочивають підтягнуті та симпатичні пенсіонери з «бронзовою» шкірою. Вони - місцеві майстри ідеального загару. Дехто навіть купається і не нарікає на забруднену воду.

Поруч із пляжем є непоганий майданчик для пляжного волейболу. Але ні сітки, ні спортивної молоді на ньому не видно.

За словами відвідувачів, на протилежному березі за 40 гривень можна взяти напрокат човен, котрий лише трохи пропускає воду.

Дивує відсутність парковки як для втомобілів, так і для велосипедів. Прив’язати велосипед мені вдалось лише до бетонної лавки на пляжі.

Якщо піти в напрямку, який радить табличка «туалет», то перед вами постане вибір між двома дерев'яними туалетами та цегляною будовою, до якої підійти навіть страшно.

Тому можна зрозуміти відпочивальників, яких замість туалету більше приваблює навколишня густа рослинність. До слова, дівчатам раджу зробити всі справи вдома, і не пити на озері пива. Його, до речі, пропонує як піцерія, так і кіоск на самому пляжі.
 

Нова піцерія на березі озера має затишний і світлий зал з цікавими елементами декору. Інтер'єр – повністю дерев'яний. Ціни й асортимент, як і у вагончику біля музею, проте піца здається більш насиченою.

Це було б ідеальне місце для романтичних побачень, якби не шум дороги та легкий «аромат» Басового Кута. Попри всі надії запах брудної води сильніший за запах смачної піци.

Отже, якщо ви не любите купатись, маєте великий сечовий міхур, а також волейбольну сітку зі спортивними друзями, то Басів Кут чекає на вас.

Данило НЕСЕНЮК

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також