Після вибуху на підприємстві в Клевані спеціалісти перевірили повітря

1680 1

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

У п’ятницю, 25 жовтня, з 20:30 по 23:20 спеціалісти Рівненського обласного лабораторного центру провели дослідження атмосферного повітря у Клевані Рівненського району. Дослідження на прохання керівництва Клеванської ОТГ та за скаргами мешканців громади у зв’язку із вибухом на підприємстві «Колор С.І.М.», яка трапилася минулого тижня.

За результатами перевірок на п’яти вулицях селищі було зафіксоване перевищення максимально разових гранично допустимих концентрацій (ГДК) окремих забруднювальних речовин у повітрі, а саме на вулиці Центральній, 30 за вмістом толуолу – у 2 рази, Заводській, 18 за вмістом толуолу – у 2,25 раза та ксилолу – в 2,35 раза, Залізничній, 4 за вмістом формальдегіду – в 1,14 раза, Вишневій, 75 за вмістом толуолу – в 1,92 раза та ксилолу – в 1,4 раза та на вулиці 1 Травня, 6 за вмістом толуолу – в 1,95 раза та формальдегіду – в 1,1 раза.

Як повідомляє обласний лабораторний центр, перевищення вмісту ароматичних вуглеводнів в атмосферному повітрі цього року вже неодноразово фіксували при проведенні досліджень у Клевані.

Про загрозу для здоров'я жителів селища повідомили органи місцевого самоврядування, територіальний орган Держпродспоживслужби, обласну державну адміністрацію.  

Читайте також: Від чого смердить у Клевані?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також