Після скандалу в школі на Березнівщині селяни підтримали вчителя

4611 0

Ми у соцмережах:

Після скандалу в школі на Березнівщині селяни підтримали вчителя

У школі в селі Хотин колишнього Березнівського району здивовані відео, на якому вчитель фізкультури штурхає девʼятикласника.

За словами директора ліцею Сергія Манюка для ITV, у закладі почали внутрішнє розслідування, щоб з’ясувати, що сталося. Вчитель фізкультури поки відсторонений від роботи:

- У закладі він працює з 2018 року. Ми не можемо сказати нічого поганого про цього вчителя.

Батько хлопця Сергій сказав, що з дитиною усе добре й вона ні на що не жалілася. Той не має ніяких претензій до вчителя та вважає, що педагог має й надалі продовжити працювати. Адже той не вважає, що трапилося щось погане.

Хлопця у школі вважають проблемною дитиною, яка не раз порушувала дисципліну. Не раз вчителі зверталися до його батьків, але це не допомогло.

- Учень складний та поводиться у школі не завжди задовільно. Постійно порушує дисципліну. До уроків абсолютно не готується. Батьки обіцяли на нього повпливати, але нічого так і не змінилося, - говорить вчителька зарубіжної літератури Катерина Шафранська.

Мешканці села Хотин підтримують вчителя фізкультури. Адже їхні діти не раз страждали від дій дев’ятикласника.

- Цей хлопець неадекватно поводиться. Матюкається. Коли дитина йде зі школи додому, то той може кинути в дитину грудкою землі або ще чимось. Він усіх доймає. Його вихованням потрібно займатися, - розповідає односелець Сергій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також