Переможці конкурсу «Учитель року-2024» отримають премії і змагатимуться далі

552 0

Ми у соцмережах:

Переможці конкурсу «Учитель року-2024» отримають премії і змагатимуться далі

На Рівненщині визначили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024».

Четверо педагогів з Рівненщини змагатимуться за звання «Учитель року-2024» у столиці.

За результатами випробувань переможцями стали:
у номінації «Географія» - Володимир Лисюк, учитель Костопільського ліцею № 1 імені Т. Г. Шевченка;
у номінації «Українська мова та література» - Тетяна Ксьондзи, учителька Радивилівського ліцею № 1;
у номінації «Образотворче мистецтво» - Тетяна Рубель, вчителька Кричильського ліцею імені Леоніда Куліша-Зіньківа Сарненської ТГ;
у номінації «Фізика» - Тетяна Луцюк, вчителька Рівненського ліцею № 12.

Участь в цьогорічному конкурсі взяли 80 педагогів. У відбірковому етапі визначилися у кожній з номінацій 16 переможців, які змагалися за звання кращих.

Найпопулярнішим навчальним предметом стала українська мова і література – на конкурс зареєструвалися 34 педагоги. Також в інших категоріях змагалися 20 учителів фізики, 17 – географії, 9 – образотворчого мистецтва. Попри війну, кількість охочих взяти участь у конкурсі не зменшується.

- Сьогодні учителі виконують чимало функцій, стають менторами, коучами, тренерами, наставниками, освітніми менеджерами. Такі вимоги буремного часу. Але основне, що це особистості, які зігрівають, надихають молодь та закладають смислове підґрунтя майбутньої перемоги, - сказав перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Рівненська ОВА повідомляє: переможці обласного етапу будуть матеріально стимульованими у розмірі двох посадових окладів учителя вищої кваліфікаційної категорії. Це, орієнтовно, складатиме 17 тисяч гривень. Кошти за перемогу закладені в обласній програмі розвитку освіти. Окрім того, педагоги, які посядуть призові місця на всеукраїнському етапі, отримають премію за 1 місце – у розмірі 10 мінімальних зарплат, за 2 – 9, за 3 – 8. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також