Пастка з варення

1639 0

Ми у соцмережах:

Пастка з варення

Багато продуктів з магазину є настільки звичними, що ми навіть не замислюємося про їхню шкоду чи користь для здоров'я, хоча деякі з них здатні негативно впливати на імунну систему, здоров'я взагалі й навіть кількість прожитих років.

Мелені спеції. Краще замінити їх спеціями в баночках, які потрібно розмолоти самостійно перед вживанням. Це набагато корисніше і навіть смачніше.

Білий хліб. Борошно вищого ґатунку не є корисним для здоров’я, крім того, до складу хліба деякі виробники додають безліч покращувачів і ущільнювачів тіста, підсилювачів смаку та ін. Це може проявитися запорами й іншими проблемами з травленням. Тому краще самому пекти хліб або купувати хліб з висівками.

Зелений чай у пляшках. У його складі дуже багато цукру і мало антиоксидантів. Вживання такого чаю провокує набір зайвої ваги і навіть проблеми із сечовим міхуром та нирками.

Випічка з варенням або джемом. Варення і джем з магазину — це тільки 30?40% ягід, все інше — хімічні добавки для смаку, запаху і консистенції. Приготуйте вдома таку ж страву зі свіжих або заморожених фруктів і ягід.

Ковбасні вироби. Всесвітня організація охорони здоров'я визнала, що ковбасні вироби — провокатори раку. Заміна: купівля звичайного м'яса і приготування страв удома.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також