Пасажирці відірвало ніготь у маршрутці в Рівному

4152 0

Ми у соцмережах:

Пасажирці відірвало ніготь у маршрутці в Рівному

«Шукаю свідків», — написала у соцмережах рівнянка Катерина, для якої звичайна поїздка у міській маршрутці обернулася травмою і візитом до обласної лікарні. Пасажирка розповідає, що вранці 25 березня їхала маршрутом №45, коли водій різко загальмував і вона впала на підлогу. Також потерпіла стверджує, що в цей момент водій розмовляв по телефону, хоча й був за кермом. Встигла запам’ятати номерний знак і те, що о 9.42 проїжджали біля МПК «Текстильник».

Катерина, пасажирка маршрутки:

— Ніготь повністю відірвало від пальця, частину кореня також вирвало наверх. В травматології провели операцію, лікарня викликала поліцію — заяву написали. Чому одразу не подзвонили в поліцію? Тому що був невимовний біль та шок. Навіть працювати немає можливості, від дотику різкий біль, а якщо потрапляє вода — палець сильно пече. Шукаю свідків, щоб підтвердити, що водій говорив по телефону (він сам на запитання «що ви робите» сказав «я ж по телефону говорив») та факт того, що впала.

Чи вдалося знайти інших пасажирів маршрутки і що робитиме далі — Катерина розповідати не бажає.

Василь Сливка, начальник міського управління транспорту і зв’язку:

— З приводу такого інциденту в громадському транспорті до нас ніхто не звертався — не було ні дзвінка, ні заяви.

Марія Юстицька, речниця обласного управління поліції:

— На сьогодні ще зарано щось говорити, бо дослідження займає час. Заяву потерпілої зареєстровано, усі обставини встановлюються. Також оцінюється ступінь тяжкості тілесних ушкоджень.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також