Пандрак закриває «Сову»

2211 0

Ми у соцмережах:

Пандрак закриває «Сову»

Голова товариства МЖК - ветеран АТО Сергій Пандрак сьогодні повідомив у Фейсбуці про закриття кафе-бару «СОВА».

Він написав на своїй сторінці у соцмережі:

-  Шановні Рівняни, Друзі, Товариші, Побратими та Чиновники, інформуємо Вас, що з 01 червня 2020-го року Бар-кафе (клуб) "Сова", який знаходиться на вулиці Гагаріна у місті Рівному, після 24-х років роботи, із дня його відкриття, зупинив свою діяльність, як - заклад громадського харчування!!! Нам приємно було Вас обслуговувати, розважати та веселити! Дякуємо, що усі 24-и роки Ви були з нами! Усього Вам найкращого, бажаємо Вам і Вашим Рідним та Близьким усіх ЗЕМНИХ БЛАГ !!! З повагою, Сергій Пандрак.

На запитання – що стало причиною закриття Сергій Пандрак відповів Радіо Треку запитанням:

- А хіба ця держава дає можливість бізнесу працювати? Хіба є якась підтримка? Одні побори. - Я задоволений тим, як ми працювали всі ці роки. Ми намагалися працювати чесно і приносити людям радість. Працювати в тіні – скільки раз нам не пропонували – ми завжди відмовлялися.  А приміщення це не пропаде... Що там буде? Поки секрет))

До речі, раніше у розпорядженні гостей "Сови" були party-бар, lounge-бар, disko-хол, VIP зал з російським більярдом і бенкетний зал. У меню були представлені популярні страви європейської та української кухонь. У будні подавали комплексні бізнес-ланчі. Алкогольна карта містила ексклюзивні коктейлі. Часто у закладі виступали популярні ді-джеї, грали живу музику. Гості могли зіграти в російський більярд.

Заклад у минулому охоче відвідували побратими Сергія Пандрака - Микола Карпюк, Олександр Музичко (Сашко Білий) та ін.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також