Паломники з Рівненщини колядують разом із Вселенським Патріархом Варфоломієм в Константинополі (ВІДЕО)

764 0

Ми у соцмережах:

Паломники з Рівненщини колядують разом із Вселенським  Патріархом Варфоломієм в Константинополі (ВІДЕО)

Духовенство Православної Церкви України разом із паломниками привітали Вселенського Патріарха Варфоломія з Різдвом Христовим колядками, які зібрані з різних куточків України

На Різдвяне паломництво до Константинополя прибули три автобуси прочан з України,  і серед них були прочани з Рівненщини.

- На прохання військових з передової були вручені шеврони Патріарху як згадка про незламність України та переконливу віру в нашу Перемогу, - повідомив у Фейсбуці протоієрей Василь Рудніцький.  - Під час війни, ми всі намагаємося вкласти свою лепту для допомоги нашим військовим. Українська майстриня Катерина Турчина розписує гільзи від снарядів для продажу на аукціоні і виручені кошти передає на ЗСУ. Саме такі гільзи були вручені при зустрічі із Вселенським Патріархом, акцентуючи увагу на те, що наш народ будь яке зло перетворює на Добро.  З непохитною вірою в допомогу Божу ми молилися в  Патріаршому храмі св. Георгія, святого Стефана, Влахернській церкві та в монастирі «Живоносне Джерело» за перемогу України над російським агресором. 

Більше - у сюжеті ТСН - про Різдвяне паломництво до Константинополя.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також