Острозьких студентів вчили бізнесу

641 0

Ми у соцмережах:

Острозьких студентів вчили бізнесу

Молодіжний бізнес-інкубатор проводили в Острозі 20-22 листопада.

Упродовж трьох днів студентів Острога вчили, як втілювати власні бізнес-проєкти. Під час тренінгу розповідали про фінансову грамотність, про те, що таке стартами, як створити ФОПа та відкрити рахунок.

Впродовж курсу експерти розповідатимуть, як розробити бізнес-план, вирахувати бюджет і зробити бізнес успішним.
З учасниками працювали засновник та CEO стартап інкубатору YEP Андрій Заікін, директорка з інновацій в YEP Валерія Голєрова, сертифікована коуч, бізнес тренерка, експертка з моделювання бізнесу Вікторії Пітель, власниця туристичного хостела «Classic Hostel» у Варшаві Олена Завадська, а також представники місцевого бізнесу та місцевих рад.

«За 3 дні ми пройшли найскладніші етапи під час відкриття бізнесу: формування команди, врахування ризиків, написання бізнес-плану, правильне формулювання воронки бізнесу, опрацювали найдієвіші бізнес-моделі ( Канва та Остервальда), розібралися зі стейкхолдерами, порахували фінансові показники виробничих витрат, здивувалися податками, розрізнили групи оподаткування, визначили на якій групі краще починати, послухали неймовірні історії успіху бізнесменів, пройшли разом кроки від "нуля" до отримання прибутків, зробили десяток практичних вправ і все це за три дні!» - ділиться враженнями координатора проекту Ольга Стецюк.

Учасниці заходу студентка Анна Щерба розповідає, що доведеться ще плідно працювати, аби втілити проєкт в життя:

"Ми з командою "Et cetera" не вперше беремо участь у подібних заходах. Але вперше захід такого рівня проводився в Острозі. Цікаві спікери, якісна організація та корисні поради - все це ми забрали з собою. Але попереду ще плідна робота над проєктом та презентація прототипу 17 грудня".



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також