Обіцяні нові атракціони: поки — лиш «Півник» та «Лавка»

1921 0

Ми у соцмережах:

Обіцяні нові атракціони: поки — лиш «Півник» та «Лавка»

Спецкомісія на засіданні минулого тижня дозволила розпочати роботу атракціонів у парку. Та чи запустять їх взагалі? Адже міський голова Рівного Володимир Хомко розповідав, що є домовленість з бізнесменами з Івано-Франківська, які поставлять в парку нові атракціони, натомість старі — демонтують.

Олексій Хмилецький, директор об’єднання парків Рівного:

— Договір з івано-франківською фірмою вже підписано. Підприємці приїздили і робили презентацію — показали, як це все має виглядати. Поки що є домовленість про встановлення нових атракціонів «Півник» та «Лавка». Який вони матимуть вигляд — сказати не готовий. Протягом тижня мають вже почати їх встановлювати. Поки що жоден зі старих атракціонів не демонтуватимуть. Місця поки вистачає і старим, і новим. Проте в міру надходження нових атракціонів прибиратимемо ті, які вже дуже застарілі. Іванофранківці платитимуть місту за оренду земельної ділянки та внески на розвиток парку.

Старі атракціони теж паралельно запустимо, як тільки отримаємо висновки експертного центру про те, що вони придатні для експлуатації. Коли конкретно це буде — сказати не можу. Та в будь-якому випадку будемо дотримуватися вимог комісії з ТЕБ та НС щодо їхньої роботи. Наприклад, у тирі зможе перебувати не більше однієї людини одночасно. У мотузковий парк пускатимуть одного відвідувача, і лише як він пройде 10 метрів — іншого.

Дарина Гузенкова


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також