Новий голова Рівненщини чекає указу президента

5891 0

Ми у соцмережах:

Новий голова Рівненщини чекає указу президента

Минулого тижня Кабмін погодив призначення головою Рівненської обласної військової адміністрації 36-річного уродженця Костополя Олександра Коваля, який досі керував Рівненським районом. Тепер кандидат на посаду очікує відповідного указу президента. А в цей час обов’язки голови все ще виконує перший заступник Сергій Подолін.

В політичних колах одним з ймовірних кандидатів на цю посаду називали теперішнього голову Рівненської облради від «Слуги Народу» Андрія Карауша. Однак той публічно заявив, що у столиці зважали на думку попереднього очільника Рівненщини Віталія Коваля, який тепер керує Фондом держмайна. А він не бачив у Карауші свого наступника.

Щодо нового керівника області, то раніше, ще до укрупнення районів, він працював головою Костопільської РДА. Освіту здобував у НУВГП. Свого часу керував управлінням держгеокадастру на Костопільщині.

Відповідно до декларації за минулий рік, Олександр Коваль жив на чиновницьку зарплату розміром більше 26 тисяч гривень в місяць. Володіє четвертою частиною квартири, площею 69 кв.м. у Костополі. На батька Сергія Коваля, який, до речі, раніше теж керував районом, зареєстрована земельна ділянка у Костополі, на матір — гараж, оцінений у майже 14 тисяч гривень. Їздить Олександр Коваль на маминому автомобілі «Opel Astra» 2007 року випуску.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також