Новини спорту

2709 0

Ми у соцмережах:

Новини спорту

Баскетболісти «Пульсара» цих вихідних грали у Южному з одним з фаворитів суперліги клубом «Хімік»

У першій зустрічі рівняни виграли стартову чверть — 28:26, але надалі господарі поступово перехопили ініціативу, перемігши у підсумку — 97:81. У нас найвлучнішим був В’ячеслав Ковалевський, який набрав 25 очок; 23 очки та 14 підборів в активі Анатолія Дубнюка. У южан невтримним був екс-«пульсарівець» Сергій Ліщук, він набрав 27 очок та здійснив аж 17 підборів. Наступного дня переломним для нашої команди став третій період, який ми програли — 12:37, хоча інші три чверті «Пульсар» відіграв на рівних. У підсумку 92:64 — перемагає «Хімік». Результати інших матчів туру: МБК «Миколаїв» — «Сумихімпром» — 91:83, 92:84; «Динамо» — МБК «Одеса» — 71:77, 72:65.

Футболісти «Вереса» продовжують брати участь у підготовчому турнірі пам’яті Кирсанова, що проходить у Києві. В останньому матчі групового етапу «Верес» у манежі на базі «Динамо» (Київ) поступився столичному ЦСКА — 1:2, перемагаючи після першого тайму 1:0. Та це не завадило рівнянам вийти до чвертьфіналу, де їм протистояв столичний «Дніпро». Рівняни впевнено обіграли цю аматорську команду — 4:2. Учора у півфіналі «Верес» знову мав помірятися силами з ЦСКА.

Заплив шанувальників зимового плавання відбувся у неділю на Басовому Куті. Присвячений він був Дню захисника Вітчизни. Участь у запливі брало близько трьох десятків «моржів», найстарший з яких має піввіковий стаж зимового плавання. Влаштував цю акцію нещодавно створений клуб «Пінгвін», отож рівнян актуальніше називати не «моржами», а «пінгвінами».

Посада директора рівенської ДЮСШ №4 на сьогодні є вакантною. Минулого тижня керівництво міськвідділу фізкультури та спорту звільнило з цієї посади Анатолія Єритика, який пропрацював директором центрального спорткомплексу міста лише кілька місяців, приїхавши до нас із Львівщини. За словами начальника спортвідділу Сергія Шевчука, зараз на посаду директора розглядається дві кандидатури, щоправда, прізвищ п.Сергій не назвав.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також