Новини спорту

1948 0

Ми у соцмережах:

Новини спорту

На чемпіонаті світу з велоспорту, що проходив у канадському місті Гамільтон, не дуже вдало виступив наш земляк Сергій Гончар.

У гонці з роздільним стартом на 41,3 км рівнянин був двадцять першим, у груповій гонці на 260 км Сергій став сороковим.

Баскетболісти «Пульсара» у вихідні у рамках чемпіонату суперліги приймали «Хімік» з Южного. У суботній грі «пульсарівці» вчинили опір супернику, і переможець визначився лише в останній чверті. «Хімік» переміг — 90:75. У повторному матчі більш потужні гості тягнути не стали, вже у першому періоді заклавши фундамент майбутньої перемоги — 105:72. Кращим у «Хіміку» був колишній рівнянини Сергій Ліщук. У нашій команді хороший баскетбол продемонстрували Анатолій Дубнюк та Вадим Скиданов. Наступні ігри «пульсарівці» проведуть у Миколаєві.

Волейболістки «Регіни» після поразок у Луцьку змогли реабілітуватися у домашніх матчах проти білоцерківвської «Росі» — 3:2, 3:0.

«Верес» знову програв. Цього разу наші футболісти поступилися на своєму полі «Борисфену-2» — 1:3. У складі рівнян відзначився Віталій Шевчук. Також не порадувала млинівська «Іква», вона на своєму полі програла «Раві» з Рава-Руської — 0:2. У наступному турі «Іква» та «Верес» зіграють між собою.

Оржівський «ОДЕК» у першому фінальному матчі аматорського Кубка України на полі рівенського стадіону «Хімік» зіграв 0:0 з «Єдністю» з села Плиски Чернігівської області. Матч-відповідь відбудеться за тиждень.

Дитячо-юнацька спортшкола №4, яка розташована на базі центрального міського спорткомплексу, у п’ятницю отримала нового директора. Ним став Анатолій Єретик. До цього п.Анатолій працював у Буську Львівської області директором спортшколи та начальником райспортвідділу. Дев’ять років тому Анатолій Єретик процював у Рівному на кафедрі фізвиховання педінституту. До речі, саме п.Єретик був першим тренером кращого спортсмена Рівного у рейтингу популярності «Гордість міста» метальника молота Андрія Скварука.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також