Неподалік Рівного демонтують рекламні щити (оновлено)

1187 0

Ми у соцмережах:

Неподалік Рівного демонтують  рекламні щити (оновлено)

Нагадаємо, що Служба автомобільних доріг в Рівненській області зверталася до ОДА із конкретними фактами порушень розміщення зовнішньої реклами.

Такі щити нерідко закривають дорожні знаки, що стає причиною ДТП. Члени робочої групи вирішили упродовж травня обстежити кожен щит, встановлений вздовж доріг державного та місцевого значення. Незаконно розміщені конструкції або з порушенням пообіцяли демонтувати.

- Зараз триває демонтаж незаконно встановлених рекламоносіїв на північному під‘їзді до міста Рівне, - повідомив РВ помічник директора «Рівнеоблавтодору» Дмитро Леонтіюк. - Демонтаж проводить філія «Колоденська ДЕД» ДП «Рівненський облавтодор». Станом на сьогодні заплановано демонтаж трьох рекламоносіїв, два  - вже прибрали.  Триває робота по з‘ясуванню статусу кожного з бордів (де і які документи є, де і які погодження були/не було, хто є власником, і так далі) Далі за процедурою припис на добровільний демонтаж видається власнику конструкції з зазначеням термінів виконання. І вже вж тоді - припис на демонтаж для експлуатуючої організації. Але, по цих трьох, що демонтуються сьогодні - це прецедент. Адже власника встановити не могли. А коли почали демонтаж, за півгодини приїхав представник власника. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також