Неплатники вже сплачують борги

1398 0

Ми у соцмережах:

Неплатники вже сплачують борги

Мобільна група відділу Демидівського районного відділу ДВС працює з боржниками і з 26 з них вже і стягнула 37 625 гривень заборгованості з аліментів.

Наприклад, один із боржників сплатив сім тисяч гривень боргу з аліментів на утримання своєї доньки. Чоловік повинен сплачувати по 250 гривень щомісячно. Утім, станом на 1 травня мав заборгованість у розмірі 6925 гривень.

Начальник Демидівського районного відділу ДВС Оксана Якимець розповіла, що державні виконавці неодноразово направляв боржнику вимогу з’явитися до відділу ДВС та погасити борг. Однак боржник не з’являвся, тому що перебував на заробітках за кордоном. Відтак, державний виконавець виніс постанову про арешт майна боржника. А також повідомив стягувача про те, що вона може звернутися до правоохоронних органів з заявою про притягнення боржника до кримінальної відповідальності.  Крім того, щодо неплатника аліментів були винесені постанови про встановлення тимчасового обмеження його у праві керування транспортними засобами, полювання та користування зброєю, у праві виїзду за межі України. В результаті, до відділу ДВС з’явилася стягувач і надала письмову заяву про отримання особисто аліментів від боржника в сумі сім тисяч гривень. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також