Нелітня їжа

1108 0

Ми у соцмережах:

Нелітня їжа

Дієтологи наголошують, що найкраще на здоров'я впливає збалансоване і сезонне харчування, отож влітку краще перестати їсти «зимові» продукти і перейти на ті, які збагачені вітамінами, мінералами, антиоксидантами та іншими корисними речовинами.

Цитрусові фрукти. Якщо ви любите апельсини і грейпфрути, то краще їсти їх в холодну пору року і таким чином зміцнювати свій імунітет, але влітку їхні властивості втрачаються, і користі від них мало.

Гранат. Куплений влітку гранат — це продукт, збагачений пестицидами, адже термін його зберігання невеликий і привезти його в Україну можуть тільки з інших країн, а щоб він не зіпсувався, його обробляють відповідними речовинами, які не зовсім корисні для здоров’я.

Батат. Він, як і гранат, не може зберігатися довго, навіть якщо його і тримають в холодильнику або погребі. Отож солодка картопля влітку на ринку — тільки привізна, і її обов'язково чимось обробляли, щоб не пошкодити зовні.

Спаржа. Сезон цього продукту — весна, а ось влітку вона буде позбавлена смаку, отож краще перейти на стручкову квасолю, яка за своїми властивостями нічим не гірша.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також