Небесне військо поповнили троє захисників із Рівненщини

1580 0

Ми у соцмережах:

Небесне військо поповнили троє захисників із Рівненщини

Жителі Рівненщини востаннє попрощалися з трьома Героями.

Гощанська громада останньою земною дорогою провела Богдана Корконоса. Чоловік народився 21 вересня 1974 року в селі Симонів. Добровольцем пішов боронити Україну. Служив у розвідно-штурмовому батальйоні піхоти.

48-річний матрос загинув 2 липня під час евакуації поблизу села Торське Донецької області від несумісного з життям осколкового поранення голови. Чудова людина, чуйна, добра, працьовита – такими словами захисника згадують ті, хто його знав. У загиблого залишилися батьки, дружна, сини та донька.

На головній площі Рівного попрощалися з Любомиром Кирильчуком. Чоловік народився в селі Богданівка колишнього Корецького району. Жив у Рівному. Надзвичайно добрий, чуйний, чутливий до чужих переживань Любомир не встиг створити власну сім’ю. Він не мав військового досвіду, проте пішов боронив країну від ворога на самому "нулі".

36-річний солдат Любомир Кирильчук загинув 30 червня 2023 року від осколкового поранення, яке отримав під час мінометного обстрілу в районі селища Ямпіль на Донеччині.

У Вараській громаді провели в останню путь Олександра Сриберка. 53-річний житель села Заболоття служив водієм кулеметного взводу 2 механізованого батальйону 33-ої окремої механізованої бригади.

Загинув 29 червня внаслідок мінометно-танкового обстрілу біля с.Роботино Токмацької громади Запорізької області. Зараз захищає рідну землю від ворога і син Олександра Сриберка – Дмитро… Поховали Захисника на кладовищі у с.Заболоття.

Вічна пам'ять і слава Героям! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також