«Не вистачило напору»: рівненський кікбоксер розповів, як завоював срібло в Італії

1821 0

Ми у соцмережах:

«Не вистачило напору»: рівненський кікбоксер розповів, як завоював срібло в Італії

П’ятнадцятирічний кікбоксер Хабіб Самедов, повернувшись днями з Італії, розповів журналістам, що на чемпіонаті світу, на якому виборов друге місце, всі поєдинки були дуже різними за складністю.

Зокрема, у півфіналі йому було важко змагатися із французом. Проте на останніх секундах Хабіб завдяки двом потужним ударам з розвороту в голову отримав шість балів і виграв бій.

За словами Хабіба, фінальний бій був легший ніж півфінальний, але він програв його через те, що деякі удари не зарахували.

Його тренер Роман Кроль переконує, що Хабіб настільки досвідчений, що може спокійно змагатися навіть з титулованими спортсменами. За його словами, його вихованець претендував на золото турніру, але допустив кілька технічних помилок:

- На чемпіонаті світу йому не вистачило напору. Окрім того, є ряд технічних помилок, проте вони не залежать від раціональних факторів, бо такий вид спорту передбачає швидкість, велику кількість ударів, тому під час роботи не вистачає часу, щоб подумати.

Нині Хабіб є кандидатом в майстри спорту з кікбоксингу WAKO, чемпіоном 2018 року. За підсумками національного відбору він потрапив у склад збірної України з кікбоксингу WAKO.

У юного спортсмена триває процес відновлення: оскільки до міжнародних змагань він готувався два роки, йому треба відпочити. Після відновлення Хабіб планує боротися за кубок України з кікбоксингу.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також