Навіщо Україні президент

1284 0

Ми у соцмережах:

Анатолій Місяченко

Він же не Тарас Шевченко і не помазанець Божий. Він просто олігарх.

З того, що створили всі президенти разом з олігархами і комуністами, сучасну державу ніколи не збудуєш. І країну не об’єднаєш, і не припиниш війну. Бо на корупції і брехні замість фундаменту можна створити хіба що повітряний замок чи пекло. Тому спасати реформами таку політичну систему ще 25 років — це марна трата часу, зусиль і ресурсів. Краще створити нову.

У радянських школах комуністи не вчили, що таке демократія, навіщо вона потрібна і як створюються сучасні держави. Тому українська влада змушена брехати, красти і грабувати. Бо нічого, окрім корупції, в цьому не розуміє і творить як знає. Та так, що вже не вистачає здатних створити ОСББ, а не те що державу.

Але якщо створювати державу по Біблії, а не по науковому комунізму, то подібно до Святої Трійці вона повинна складатися з трьох: народу, уряду і парламенту. Четвертий тут зайвий. Бо Бог Диявола не любить. А презентувати країну може й уряд. Так, як це робиться в успішних країнах світу, де немає президента, а є чесний і праведний суд. Тому теперішній чи наступний президент може стати в Україні останнім. І це, напевно, було би правильно і справедливо. Бо існують ще впливові й зацікавлені в тому, аби Україна ще трохи поспала на іноземних кредитах під музику, співи і танці. Як останній раз у раю перед пеклом. Але вже без пенсій, зарплат і субсидій.

Дякуємо за підтримку в пошуках істини.

Картка № 5168 7554 2144 1227 у ПриватБанку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також