Народний молодіжний театр з Рівного став лауреатом інтернет-конкурсу

937 0

Ми у соцмережах:

Народний молодіжний театр з Рівного став лауреатом інтернет-конкурсу

Народний аматорський молодіжний театр міського палацу культури Рівного нещодавно став лауреатом інтернет-конкурсу Театр. net.

Завідувачка художньої частини народного аматорського молодіжного театру міського палацу культури Рівного Оля Вертелецька розповіла :

- Зазвичай у цю пору ми робимо підсумки театрального нашого року. Цей час особливий. Карантин певною мірою зупинив театральний процес, проте дав можливість зрозуміти, наскільки нам важливі емоції на сцені, щирі глядачі в залі, божевільні перевтілення й чудернацькі відчуття акторської гри. Знаємо, що сцена за нами скучила. Наші підошви ще пам’ятають тремтіння підлоги зали, зіниці пригадують магічне світло ліхтарів, а серця тремтять від подихів глядачів. Ми скучили. Але ми є. І будемо!  Цього театрального року здобули 1 місце на Всеукраїнському фестивалі в Очакові. Нещодавно стали лауреатами інтернет-конкурсу ТЕАТР.NET. Відновлюємо виставу "Кольори". Маємо надію на участь у Очаківському фестивалі театрального мистецтва цього літа. Віримо, що дух Мельпомени у кожному акторові театру ім. Атталії Гаврюшенко ще горить. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також