«Народний клуб» п’яниць та хуліганів

2017 0

Ми у соцмережах:

Антон Котляр

Зовсім погані справи у «народного клубу». Після свого «відродження» у Млинові команда «Верес» ще не виграла жодної гри і посідає останнє місце у найслабшій лізі українського футболу. Зібрані з усіх-усюд «майстри футболу» спромоглися забити у п’яти перших матчах сезону аж один м’яч. Футбольні гастролери по-своєму зрозуміли улюблене гасло керівника обласної футбольної федерації Олексія Хахльова «разом ми — сила». Після чергової поразки футболісти Антон Котляр, Віктор Барабаш та Дмитро Заїкін сіли п’яними в таксі, а потім відмовились платити за проїзд та побили таксиста, який не захотів задурно катати містом «футбольних зірок». На вулиці Чорновола у Рівному трьох хуліганів затримала поліція і склала відповідний протокол.

Керівники «Вереса» в нещодавньому інтерв’ю нашій газеті стверджували, що місцеві футболісти не хочуть грати за «Верес». То може, їм мало наливають? Натомість Дмитру Котляру із Кропивницького, Віктору Барабашу зі Львова та Дмитру Заїкіну із Києва у «Вересі» подобалося. Керівництво клубу повідомило, що згаданих футболістів із команди вже звільнили. Чи поїхали по світах шукати нових?

Випадок із нетверезими футболістами яскраво пояснив причини останніх невдач «народного клубу» імені Олексія Хахльова. Запрошені із різних міст футболісти їдуть до Рівного-Млинова винятково за грошима. Скільки саме і хто саме платить футболістам — сувора таємниця. Судячи із того, що сталося, платять небагато. На випивку вистачило — на таксі не залишилось. То може, спонсори відгукнуться? Допоможіть футболістам «Вереса» грошима, аби таксистів не били!

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також