Нардеп розвіз подарунки рятувальникам

1456 0

Ми у соцмережах:

Нардеп розвіз подарунки рятувальникам

Народний депутат Віктор М’ялик відвідав пожежні підрозділи рятувальної служби в Рафалівці, на РАЕС та у Вараші. А ще віддав данину пам’яті останкам убитим у 1944 році бійців УПА та провів інші зустрічі.

В Рафалівці рятувальникам 5-ого пожежно-рятувального поста 6-го державного пожежно-рятувального загону Віктор М’ялик разом із генералом служби цивільного захисту Сергієм Круком, начальником головного управління МНС в Рівненській області вручили боївки – 5 комплектів екіпіровки для рятувальників англійського виробництва, повідомляє Володимирець. Сіті.

Це дійсно цінний подарунок для пожежників, адже одяг витримує до 800 градусів температури, завдяки чому рятівник може увійти в палаючу будівлю без ризику для власного здоров’я і життя. Ефективність такого хоч бувшого в ужитку, але надзвичайно якісного спецодягу доведена практикою: на нещодавній пожежі у селі Зелене, де загинув чоловік, саме такі боївки дозволили пожежникам зупинити вогонь. Народний депутат постійно опікується рятувальними підрозділами свого округу. 

Далі народний депутат відвідав 22-га частина 2-го державного пожежно-рятувального загону по охороні Рівненської АЕС де познайомився з особовим складом та відвідав музей пожежно-рятувальної служби регіону. Цікаво, що його своїми силами облаштували рятувальники загону, зібравши дійсно унікальні експонати.

Наступним етапом була зустріч Віктора М’ялика та Сергія Крука з особовим складом 12-ої пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону у Вараші. Сюди народний депутат привіз 39 комплектів зимових бушлатів для рятувальників. А ті, у свою чергу, подарували йому унікальну карту України, де є нанесене і село Воронки – мала Батьківщина Віктора М’ялика.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також