«Наливайці» на Північному у Рівному прийшов кінець

893 0

Ми у соцмережах:

«Наливайці» на Північному у Рівному прийшов кінець

У невеликій будівлі на розі вулиць Коновальця та Богоявленської у Рівному, де, як кажуть, можна було повсякчас дістати дешеве спиртне, більше нікого не обслужать. Минулого тижня павільйон почали демонтувати самі ж власники. Це результат довгої боротьби міської влади у судах, яка цього разу закінчилася на користь міста.

Мешканців мікрорайону сам факт демонтажу «наливайки» настільки вразив, що люди навіть прийшли на сесію міськради — але не з плакатами, а подякувати. Бо роками не могли дати ради галасливим клієнтам закладу, які періодично могли й бійку на вулиці влаштувати. Тепер нема будівлі — нема і проблеми з любителями випити, бо їм доведеться шукати алкоголь в іншому місці.

Михайло Чепиль, начальник відділу юридичного супроводу депутатської діяльності РМР:

— Нам доручили звернутися до суду з питання скасування права власності на цей незаконно встановлений об’єкт. Підготували позовну заяву до Господарського суду Рівненської області з вимогами до власників цього майна щодо знесення об’єкта, припинення права власності на нього і звільнення земельної ділянки. За результатами розгляду заяви позовні вимоги були задоволені Господарським судом. Відповідачі подали апеляційну скаргу, однак Північно-західний апеляційний господарський суд залишив у силі рішення першої інстанції. Відповідачі виконують це рішення, об’єкт майже знесено. Певно, це один з небагатьох випадків, коли є початок і завершення історії з незаконно встановленою тимчасовою спорудою.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також