На військовому аеродромі у Білорусі замаскували танки та БМП

2071 0

Ми у соцмережах:

На військовому аеродромі у Білорусі замаскували танки та БМП

В Гомельській області Білорусі на військовому аеродромі "Зябрівка" збільшилася кількість військової техніки. Зокрема, зенітно-ракетних комплексів С-400 "Тріумф", а також з'явилися БМП і танки.

Про це повідомив оборонний аналітик Конрад Музика у Twitter, з посиланням на світлини, зроблені компанією Rochan Consulting 20 червня. 

На фото можна помітити дивізіон з 10 одиниць зенітно-ракетних комплексів (ЗРК) С-400 “Тріумф”, двох одиниць ЗРПК “Панцир”, які знаходяться на насипах грунту, а також низьковисотні виявники 5Н66, які встановлені на вежі 40В6 і радіолокатор підсвічування та наведення 92Н6Е. Поряд з ним, під маскувальною сіткою, розташований апаратний контейнер Ф52. 

Видання “Білоруський Гаюн” зазначило,  що розташування цієї техніки не зазнало істотних змін з квітня 2022 року, коли журналісти робили огляд техніки, яка розташована на аеродромі. Водночас видно, що ЗРК С-400 стало на дві одиниці більше.

Проте це не єдині зміни. Окрім всього перерахованого, в “Зябрівці” також з’явилися БМП і танки, які прикопані та замасковані.

Варто зауважити, що аеродром “Зябрівка” вже повністю контролюється росіянами. Зараз там будується російська військова база.

Букви


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також